2020-10-15 11:39:02• hírek • Refszatmár.eu

Lelkes összefogással épült át a Pettyéni Református Egyházközség parókiája

Igazi lelkes összefogással átépült a Pettyéni Református Egyházközség parókiája. Ezúttal a konyát és a fürdőszobát építették át.

„Az álmok akkor valósulhatnak meg, ha összefog a Közösség! Némi huzavona után a közösség úgy döntött, hogy a szinte omladozó konyhát elbontva épít egy esztétikus, modern konyhát és fürdőszobát. Egyházközségünk nevében köszönetemet fejezem ki a jövőbelátó, adakozó és a közmunkán részt vevő testvéreknek.” – tudtuk meg Genda Árpád Szabolcs lelkipásztortól.

Az elbontásban Bozsó Szabolcs vállalkozó és Rápolti Attila kivitelező sokat segített. A gyülekezet több tagja közmunkával tevékenykedett. A villanyszerelésről a vakolásig, a gletteléstől az ajzatbeton öntéséig, a festéstől a szigetlelésig minden közmunkával zajlott.

Illesse köszönet azokat is, aki főzéssel is hozzájárultak. A hívek adományai nagymértékben hozzájárultak a kivitelezéshez. A konyhabútort az asszonyok, az asztalt és székeket a presbitérium tagjai adományozták. Az asszonytestvérek adománya minden nyílászáró is.







Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: